Skip to content

Nieuwe feiten drugslab Ospel

Redactie
8 februari 2014 | 14:08

Advertentie

Drugslab Ospel opruimenIn het drugslab aan het Ommelpad in Ospel was ook een slaapplaats aanwezig, dit is te lezen op het weblog van Burgemeester Evers uit Nederweert.

Slaapplaats in amfetaminelab Ospel

In een verslag van de brandweer staat te lezen dat in de stal waar het drugslab gevestigd was een aparte ruimte gecreëerd was met een scheidingswand. Deze ruimte stond vol met in werking zijnde apparatuur en een grote hoeveelheid jerrycans die gevuld waren. In de ruimte erlangs was een slaapplaats gecreëerd onder een stuk landbouwplastic. Hier lagen ook kleren en eten en er zat een groot gat in de grond. Op dit moment is niet duidelijk waar dit gat voor gebruikt werd.

De brandweer van Nederweert werd donderdag om 12:08 opgeroepen. Ze hebben in overleg met de officier van dienst en de adviseur gevaarlijke stoffen (AGS) de omgeving afgezet en metingen verricht naar het vrijkomen van dampen en gassen. In de omgeving van de gebouwen werden geen noemenswaardige gehaltes gemeten. Wel was er een duidelijk chemische reuk waar te nemen. De brandweer heeft eerste met ademlucht alle gebouwen gecontroleerd.

De brandweer is donderdag tot zes uur met een brandweerwagen aanwezig geweest en heeft paraat gestaan als er bij het stilleggen van het proces iets zou misgaan. Naast de bluseenheid heeft post Nederweert ook de VZH (verzorgingshaakarmbak) bemand. Deze container geeft hulpverleners de mogelijkheid om hygiënisch iets te kunnen eten en drinken. Vanaf donderdagmiddag 14.00 tot vrijdagavond 23.00 uur is deze container door de post Nederweert bemand.

Advertentie

7 Reacties

  1. Hoe wordt hij gestraft? Telkens in herhaling vallen en er met een boete van af komen kan toch niet?

    • Dat is ook een uitspraak, wie zegt dat hij er uberhaupt iets mee te maken heeft ?

  2. Ik denk ook dat hij er helemaal niks mee te maken heeft.
    Net zoals die andere 4 keer daar.
    Hij verhuurd alleen maar en weet natuuuuurlijk niet wat er allemaal gebeurd op zijn erf.
    Errum junkske. zou bijna medelijden krijgen.

    • Dan ben je een domme jongen als je niet weet wat er op je erf gebeurd. Die spullen hebben ze toch ook een keer moeten brengen. En als een millieu ambtenaar wat ruikt hoe kun je dan zelf van niks weten.

      Vosje.

  3. Wat jammer dat jullie zo slecht denken over deze 55 jarige ondernemer met zijn V.O.C. mentaliteit en door zetting vermogen. Kan het niet zijn dat hij in zijn laboratorium een nieuw medicijn ontwikkelde om verslaafde in een klap van hun verslaving te bevrijden? Maar nee alles wordt vernield en meegenomen, zijn hele levenswerk wordt hem ontnomen. Ik denk dat andere farmaceuten gewoon niet kunnen vele dat hij zo goed bezig was en jaloers zijn dat hij met een prijs ging lopen. Alfred Nobel is toch ook ooit in een schuurtje begonnen is daarmee beroemd geworden met zijn springstof. Het is gewoon jammer hij deze kans niet heeft gekregen en Ospel niet op de wereldkaart heeft kunnen zetten.

    • En de wiet die er vaak stond was medicinaal? Wat een onzin, ik hoop- en ga er van uit, dat je niet serieus bent. Ik hoop dat ze hem alles afnemen, zodat hij zijn lesje een keer leert.

      Mocht er contant geld gevonden zijn zou ik dat ook een keer goed controleren, want hij kon ook goed met nepgeld betalen. Misschien dat we zijn straf ook moet herleiden naar de VOC mentaliteit.

  4. Hoe moeten mensen hier mee omgaan? Kop in het zand drukken, want zij hebben mij toch persoonlijk niets aangedaan of wordt dit moraaaaal gezien niet hoog tijd dat deze man na zoveel keer eens een flinke les geleerd wordt door Nederland
    En niet zoals gewoonlijk in Nederland waar dit gepromoot word door watten onder de blaren te leggen Want onze kinderen in Nederland die door de volwassenen gevaar lopen zijn toch maar geld cijfers en niet onze toekomst voor Nederland. Word dit niet zwaar genoeg gestraft! dan is dit toch een oplossing om de milieu technisch lege ruimtes te vullen. Waarom vetrekken zulke criminelen niet naar Zuid Amerika waar ze hun hartje op kunnen halen. Neeee beter in Nederland bijven waar dit beloond word door een 5 sterren Accomedatie en aan het einde veel geldover en daardoor een gouden hand druk krijgen Er zijn toch genoeg schapen in Nederland die BELASTING MOETEN betalen. Omdat Nederland de slimste in de EU is, daardoor ook koploper kunnen de andere landen hier een voorbeeld aan nemen Hiep hiep hoera Nederland het beloonde land voor de criminaliteit. O wat gaan de goeie NEDERLANDERS een fijne belasting technise toekomst tegenmoet en ons pensioen naar de kloten

    MVG De Nederlander


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie