Skip to content

Twee keer brons voor turnsters Wilskracht

Redactie
1 februari 2014 | 20:36

Advertentie

turnsters Wilskracht Nederweert 2Zondag werd de 2e plaatsingswedstrijd turnen gehouden in Roermond. De turnsters moesten zich plaatsen voor de landelijke en de regionale wedstrijden. Ook de uitslag van de 1e wedstrijd telde mee!

Turnsters Wilskracht

De jeugdturnsters van Wilskracht uit Nederweert Zoë Thielens, Femke Pijs en Judith vd Kerkhof turnden vanmorgen een super goede wedstrijd. Judith eindigde op een 3e plaats, Femke werd 4e en Zoë 11e. Met de uitslag van vorige keer erbij mogen Judith en Femke door naar de landelijke wedstrijden en alle drie de turnsters hebben zich geplaatst voor de halve finale van het LK over twee weken in Horn.

’s Middag was het de beurt aan de juniorturnster Jessie Tillemans en de senioren Nikki Thielens en Fabiënne van Lieshout. Nikki werd vandaag 3e, Fabiënne 10e en Jessie 4e. Jessie en Nikki gaan landelijk turnen en deze drie turnsters hebben zich meteen geplaatst voor het LK in maart in Panningen.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00

Advertentie