Skip to content

Ingezonden brief van Jos en Alda Kessels

Redactie
28 januari 2014 | 17:11

Advertentie

Kessels MannenmodeRuim 200 jaar geleden gingen onze voorvaders van start als kleermakers. Door de loop der jaren groeide dit uit tot een begrip in de wijde omtrek. De eerste generatie die begon was “Sjang Kessels”. Deze werd opgevolgd door de tweede generatie “Bernhard Kessels”
De opvolging van de derde generatie was wederom “Sjang Kessels”, die zich op het huidige adres in de Kerkstraat vestigde. Later kwamen zijn zonen Theu en Harry erbij. Bij de oudere generatie onder U nog wel bekend als “Sjang Kessels en Zonen”. In eerste instantie was het kleermakerij. Deze werd overgenomen door de vierde generatie “Theu Kessels en Harry Kessels”. Zij begonnen er een winkel met confectie bij “Kessels Kleding” Dit maakte het mogelijk dat ze beiden zich op een deel van de zaak konden toeleggen. Theu Kessels meer in de kleermakerij en Harry Kessels in de winkel.
Theu Kessels trok zich iets eerder terug uit de zaak. De kleermakerij werd ook minder omdat de kant en klare confectie steeds meer terrein won.
Harry Kessels was een stukje jonger en ging nog een aantal jaren door, en per 1 februari 1979 kwam zijn zoon Jos Kessels in de zaak werken. Een half jaar later per 1 augustus, was de vijfde generatie een feit, en volgden Jos Kessels en zijn echtgenote Alda Kessels hem op zodat ook Harry kon gaan genieten van zijn oude dag.

Nu 1 februari, 35 jaar later, stopt ook de vijfde generatie. Onze kinderen hebben andere interesses en volgen hun eigen weg. Met pijn in ons hart nemen wij “Jos en Alda Kessels” op 31 januari afscheid van de zaak. Onze gezondheid heeft ons doen besluiten om eerder dan we dachten te stoppen. Het ging ons aan het hart dat er voor een bepaalde doelgroep in de omgeving steeds minder aanbod over bleef.
Maar onze wens om een goede overname te kunnen realiseren is in vervulling gegaan, zodat onze klanten toch de mogelijkheid hebben om nog naar ” Kessels Mannenmode” te kunnen blijven gaan.

Per 1 februari wordt ” Kessels Mannenmode” voortgezet door Anita en Ed Janssen.
Wij wensen hun bij deze uitdaging heel veel succes.

Graag willen we onze klanten enorm bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen, en voor de fijne tijd die we samen met u hebben mogen doorbrengen.

Bedankt. Jos en Alda Kessels en kinderen

Tot en met 31 januari ben je nog van harte welkom voor de laatste koopjes.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie