Skip to content

Eerste band Festeynder Plein bekend

Redactie
21 januari 2014 | 16:39

Advertentie

Foto CAS band 2Op zaterdag 9 augustus is Festeynder Plein in Nederweert-Eind toe aan zijn eerste lustrum. Het entreevrije festival trok in 2013 ongeveer 2.500 bezoekers en is met enkele aansprekende tribute en talentvolle bands in een vergevorderd stadium van onderhandeling.

3FM Serious Talent band CAS
naar eerste lustrum Festeynder Plein

De eerste band die definitief is vastgelegd, is de Midden Limburgse band CAS. De piepjonge band rond multitalent Cas Ronckers werd door Giel Beelen en zijn collega’s van 3FM uitgeroepen tot 3FM Serious Talent.

De band wordt gezien als de Nederlandse Mumford en Sons en de eerste song “All Roads” werd op Facebook gezet en had binnen de kortste keren duizenden likes. Met een mengeling van Pop, Rock en Folk wist de band de aandacht te trekken van de deejays van 3FM. Inmiddels heeft dit als resultaat gehad dat de band live in de 3FM studio stond en tijdens de Zwarte Cross een optreden mocht verzorgen op het 3FM podium. Daarnaast stonden ze in het voorprogramma van de slotconcerten van Rowwen Hèze en van singer/songwriter Stevie Ann. Graag willen ze hun eigen weg inslaan en met de nieuwste single “Better Off Without” lijkt dit al aardig te lukken. Het nummer werd door L1 uitgeroepen tot beste Limburgse song van 2013, de band werd tevens meest talentvolle band van Limburg.

Al met al een prima band in het programma van het vijfde Festeynder Plein, op niet al te lange termijn zullen de andere bands ook bekend gemaakt worden. Festeynder Plein start op zaterdag 9 augustus om 19.00 uur op het Pastoor Maesplein in Nederweert-Eind en de entree is vrij.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00
Kermismis-tijdens-Weert-Kermis-2023-met-Deken-Franken-Johan-Horst-13
Ga jij ook naar de kermis?
21 september 2024 | 11:00
Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39

Advertentie