Skip to content

Avond over Veiligheid in Nederweert

Redactie
21 januari 2014 | 9:05

Advertentie

inbraak, nederweert, eindhovensebaan, politie,Wil je weten hoe je als gemeenschap samen inbraken kunt verminderen en vind je het belangrijk om de (brand)veiligheid binnen de dorpsgemeenschap te vergroten? Kom dan dinsdag 4 februari om 20.00 uur naar de veiligheidsavond georganiseerd door de Vrouwenvereniging LKV Nederweert in samenwerking met de politie, het Preventieteam en de brandweer.

Waak voor Inbraak
De doelstelling van het project Waak voor Inbraak is het aantal woninginbraken te verminderen. Opmerkelijk aan dit project is dat er wordt samengewerkt door veel partijen, o.a. gemeente, politie, Openbaar Ministerie, provincie en ondernemers. Het beste resultaat wordt bereikt als de woninginbraken breed worden aangepakt. Niet alleen door onderzoek en opsporing, maar ook door het voorkomen ervan. Van de zijde van de politie zullen daarom tips worden gegeven hoe inwoners, soms op eenvoudige wijze, eigen huis en haard kunnen beschermen.

Burgernet
Werken aan een veilige samenleving is een taak van ons allemaal. Met Burgernet kan iedereen de politie (in)direct helpen. Met Burgernet worden mensen door de politie(meldkamer) via telefoon, sms of e-mail in hun woon- en werkomgeving direct betrokken bij opsporing of verdachte situaties.

Brandveiligheid
Ook brandveiligheid komt tijdens de avond aan de orde. De meeste branden in huis zijn te voorkomen. Maar wat als er toch brand uitbreekt? Wat doe je dan? En hoe kom je zo snel mogelijk het huis uit? Welke voorzorgsmaatregelen kun je nemen? Op deze en andere vragen zal de brandweer antwoord geven.

De avond wordt gehouden op dinsdag 4 februari om 20.00 uur in gemeenschapshuis De Pinnenhof.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie