Skip to content

Illegale houseparty beëindigd door Politie

Redactie
19 januari 2014 | 16:07

Advertentie

Politie autoZaterdag heeft de politie aan de Lozerweg in Weert een illegale houseparty stil gelegd. Dit gebeurde naar aanleiding van een melding overgeluidsoverlast.

Illegale houseparty

Er werd een onderzoek ingesteld van waar het geluid vandaan kwam. In een leegstaand bedrijfspand aan de Lozerweg, bleek de illegale houseparty aan de gang te zijn. Er waren ongeveer tussen de 100 en 150 personen binnen. Omdat het feest illegaal was en er geluidsoverlast werd geproduceerd, werd uit voorzorgd de mobiele eenheid van de politie Limburg in dienst geroepen om het feest gecontroleerd te beeindigen. Gelukkig hoefden men niet in actie te komen daar de feestgangers omstreeks 05:00 uur, het feest stopten.

Advertentie

6 Reacties

  1. Echt werkelijk waar. Heeft de kit nou echt niks beters te doen dan weer een onschuldig feestje te terroriseren? ga lekker inbrekende polen, bulgaren en roemenen oppakken of zo of zijn ze daar te bang voor. Nee gezellige feestende mensen een beetje lastig vallen. Gelukkig zijn ze verder niet in actie gekomen maar dit zegt wel weer genoeg.

  2. nou DrDeLaScarE als het zo een onschuldig feestje is zo als jij schrijft. waarom wordt het dan verstoord door de kit juist omdat het net zo illegaal is als inbreken. en ook daar let de kit op . de volgende x gewoon door de me eruit laten knuppelen en dan niet van wist ik niet want iedereen wist dat het illegaal was .

    • ik vind jou reactie echt niet normaal je bent zeker zelf nog nooit naar een feesje geweest! dus jij vind een feesje net zo erg als dat ik bij wijze van bij je huis zou inbreken…. doe effe normaal…, feesten is geen misdaad!

  3. voor dit soort feestjes worden altijd leegstaande vaak vepauperde gebouwen gebruikt
    vind dat verhaal van inbraak hier niet kloppen.
    zelfs na afloop word de boel opgeruimd en netjes achtergelaten.
    free party!!! nonprofit!!! tekno verbroederd juist

    LET ER BE TEKNOTEKNOTEKNO

  4. 1 ding scheelt, TeKno Gaat Door.!*

    • Inderdaad… natuurlijk is het een “minder legaaal” feest. Maar als je ziet hoe het is geregeld: locaties worden altijd opgeruimd achtergelaten, normaliter is er van echt overlast geen sprake, ondanks dat er geen (veelal opgefokte/doorgesnoven) beveiligers voor de deur staan zijn deze feesten over het algemeen v

      rijwel incidendloos en de feesten zijn er voor iedereen die er een beetje moeite voor wil doen. Daarnaast zijn de feesten ook nog eens gratis. dankzij dit soort feesten zijn er bekende djs bekend geworden.

      “Je kan mij proberen tegen te houden, maar ons stop je niet. TeKnO gaat door!”


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_22 Breaking Games battle - Johan Horst-5
Dansers gingen de strijd met elkaar aan
22 september 2024 | 11:31
2024_09_22 NIeuwe vlaggenmaten Aerthijsplein Ospel dorpsraad Ospel-6
De oude masten waren beschadigd
22 september 2024 | 10:56
6Overlijdensbericht Riek Nies - van Dijk
Arléne Uitvaart
 
22 september 2024 | 10:30
EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30

Advertentie