Skip to content

Reisburo Mackus maandagmorgen 20 januari gesloten

Redactie
15 januari 2014 | 22:38

Advertentie

Reisburo MackusBewoners en bedrijven in de Brugstraat in Nederweert kregen begin deze week allemaal een brief van Enexis. Enexis is de netbeheerder voor levering van gas en elektriciteit. Zij zorgen voor betrouwbare levering van onze energie en zij moeten waken over de betrouwbaarheid van het netwerk. In de Brugstraat blijkt een storing te zitten in de straatverlichting. Het opsporen en verhelpen van het probleem blijkt nog niet zo gemakkelijk te zijn.

Bedrijven dicht door onderbreking stroomlevering

Omdat het probleem met de straatverlichting toch opgelost moet worden heeft Enexis ervoor gekozen om maandag 20 januari de stroomlevering in de Brugstraat van 08.30 uur tot 13.00 uur te onderbreken. In deze periode zullen zij proberen het probleem op te lossen. Bewoners en bedrijven ondervinden door deze stroomonderbreking grote hinder. Reisburo Mackus heeft ons laten weten dat zij op die bewuste maandagmorgen 20 januari gesloten zullen blijven. “Via onze website www.mackus.nl zullen wij de klanten op de hoogte houden over het verloop van de werkzaamheden” aldus Ruud Korten. Of er nog meer bedrijven gedwongen dicht moeten in de Brugstraat is ons op dit moment niet duidelijk.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie