Skip to content

Nieuwe website Tullemans-Koppen Nederweert

Redactie
10 januari 2014 | 12:33

Advertentie

Tullemans-Koppen-290V2Tullemans-Koppen maakt een vernieuwingsslag door. Nadat ze actief werden op Facebook hebben ze nu ook een nieuwe website. Een mooie overzichtelijke site met een overzicht van hun merken en aanbiedingen. Neem eens een kijkje en volg Tullemans-Koppen op Facebook om op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes.

Tullemans-Koppen Nederweert

Tullemans-Koppen is een begrip voor veel inwoners van Nederweert en omstreken. In 1967 opende Tullemans-Koppen haar deuren en in al die jaren zijn ze uitgegroeid tot een speciaalzaak in ondermode, nachtmode en badmode voor dames en heren. Er is een uitgebreide collectie BH’s in de maten 70A t/m 100H. Je wordt deskundig geholpen zodat je er met een perfecte of minder perfecte maat altijd passende lingerie kunt vinden.

De collectie ondermode voor dames bestaat uit de merken Chantelle, Passionata, Prima Donna, Marie Jo L’Aventure/De Luxe, Mey en Sapph. In badmode verkopen ze o.a. de merken Tweka, Sunflair, Ania, Freya en Cyell. Voor nachtmode vind je er de merken Ringella, Nanso, Charmor en Triumph.

Ook de heren kunnen terecht bij hen voor de merken Mey, Schiesser, Hom en Sloggi.

De nieuwe website is gemaakt door Webdesign MKB uit Nederweert. Zij hebben een nieuw concept ontwikkeld om snel en gemakkelijk een professionele website te lanceren voor kleine en startende ondernemers.

Advertentie

1 Reactie


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00
Kermismis-tijdens-Weert-Kermis-2023-met-Deken-Franken-Johan-Horst-13
Ga jij ook naar de kermis?
21 september 2024 | 11:00

Advertentie