Skip to content

Feet & Wellness Praktijk Nederweert

Redactie
31 december 2013 | 10:27

Advertentie

Erica Feijen feet en wellnessErica Feijen, consulente therapeutische elastische kousen is het gezicht achter de Feet & Wellness Praktijk in Nederweert. Een verhuizing binnen Nederweert én uitbreiding naar Weert zijn de ambities waarmee Erica Feijen in 2014 van start gaat. 

Door samenwerking met Medicura krijgt Erica de mogelijkheid om haar dienstverlening uit te breiden naar Weert aan de Maaspoort. Vanaf 10 januari houdt ze elke vrijdagochtend een spreekuur voor het aanmeten van kousen in de Medicura Zorgwinkel in Weert. Daarnaast verhuist de praktijk per 3 januari naar het St. Antoniusplein 21-22 te Nederweert.

Feet & Wellness Praktijk Nederweert

In de Medicura Zorgwinkel komen klanten die behoefte hebben aan allerlei medische hulpmiddelen die ondersteuning bieden in het dagelijkse leven. Van bloeddrukmeters tot wandelstokken, matrassen en rollators. In deze Zorgwinkel komen ook altijd veel vragen binnen van klanten om kousen aan te laten meten. Door de samenwerking tussen Feet & Wellness en Medicura wordt nu in deze behoefte voorzien.

Erica is 12 jaar geleden als voetreflex-therapeute begonnen in een ouderencentrum. Veel mensen droegen ook destijds al steunkousen, die op dat moment aan- en uitgetrokken moesten worden. Zodoende ontstond bij Erica de interesse om naast de voeten, ook de benen te gaan behandelen. Tijdens de behandelingen en het persoonlijke contact met de ouderen, en niet te vergeten de verpleging, kwam Erica er achter dat een goede pasvorm, een duidelijke uitleg over hoe de steunkousen aan en uit te trekken, cruciaal zijn. Zoekend naar een oplossing voor dit probleem besloot Erica om de opleiding Ambulante Compressietherapie te volgen, zodat ze goede, passende en comfortabele steunkousen kan aanmeten en leveren.

Veel mensen denken bij een steunkous aan een dikke huidkleurige kous. Tegenwoordig zijn de kousen echter verkrijgbaar in diverse moderne en aantrekkelijke uitvoeringen, voor heren en dames! Bel voor een afspraak met T 0495 – 62 24 50 of kijk op www.feetandwellnesspraktijk.nl voor meer informatie.

Advertentie

1 Reactie


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie