Skip to content

Koop en geef een kerstpakket op zaterdag 21 december

Redactie
19 december 2013 | 9:10

Advertentie

Kerstpakkettenactie 21 december Nederweert‘Je zult maar niets hebben!’ De Venerabele Broederschap van de Miraculeuse Onse Lieve Vrouwe tot Weert (1404) en Voedselbank Weert houden op zaterdag 21 december een inzamelingsactie voor gratis kerstpakketten. Van 9.30 tot 16.00 uur staat de Broederschap bij de ingang van de Jumbo in Nederweert.

Koop en geef een kerstpakket

Je doen mee door artikelen te kopen en na de kassa af te geven voor een goed doel. Daarmee helpen ze mensen die ‘niets’ hebben aan een kerstpakket én aan een gelukkig kerstfeest.

“Met Kerstmis willen wij als Broederschap iets extra’s doen voor onze medemens”, zegt Gert-Jan Tullemans, initiatiefnemer van de kerstpakkettenactie en broedermeester van ‘het gezelschap met de rode mantels’. Voedselbank Weert en Jumbo Heerschap werken graag mee aan deze originele actie voor het goede doel. Johan Knook van Voedselbank Weert: “Onze ‘klanten’ zijn altijd erg dankbaar voor alles wat zij krijgen. Namens hen vraag ik u om gul te geven.” De kerstpakkettenactie wordt ondersteund door de parochies van het dekenaat Weert. Je kunt in deze kerken ook producten van andere winkels aanbieden.

Alleen houdbare producten
Hoe doe je mee? Koop houdbare, niet gekoelde of bevroren producten en doe ze na de kassa in het krat. Dus: pasta of soep (blik / pak), groente (blik / pot), fruit (blik / pot), broodbeleg, koffie, thee, suiker, afwasmiddel, allesreiniger, schoonmaakartikelen, wc-papier, keukenrollen, tandenborstels, tandpasta en nog veel meer. Koop en geef gul. Het is voor mensen die ‘niets’ hebben.

Foto: Broedermeester Gert-Jan Tullemans (rechts) en Johan Knook, voorzitter van Voedselbank Weert

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie