Skip to content

Doorgang Geenestraat- Burg. Hobusstraat afgesloten

Redactie
17 december 2013 | 15:58

Advertentie

2013-12-17 Afsluiting Geenestraat Brug. Hobusstraat Nederweert 2612De doorgang tussen de Geenestraat en de parkeerplaats bij Emté is vanaf vandaag volledig afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. De doorgang tussen de twee appartementsgebouwen aan de Geenestraat naar de parkeerplaats aan de Burg. Hobusstraat zorgt voor verkeersonveilige situaties voor de voetgangers op het trottoir aan de Geenestraat. De doorgang wordt ook veel gebruikt als sluipweg. Verder ervaren de bewoners van de appartementen hinder bij het in- en uitrijden van de parkeergarages.

Doorgang Geenestraat- Burg. Hobusstraat afgesloten

Dinsdag 17 december zijn Amsterdammertjes geplaatst aan de zuidzijde bij de Geenestraat. Aan de noordzijde van het pad komt een bord ‘Doodlopende weg’ met een onderbord dat aangeeft dat fietsers en bromfietsers zijn uitgezonderd. Het verkeer wordt op deze verandering geattendeerd door tijdelijke borden waarop staat ‘Situatie gewijzigd – doorgang afgesloten’.

Advertentie

5 Reacties

  1. Ambtelijke regelzucht … Over tien jaar wordt Plan Ontsluiting Nederweert uitgevoerd. Ligt al in de lade bij B&W van Nederweert

  2. Gelukkig dan ga ik nederweert met een rot gang voorbij.

  3. Huh? Zijn ze nu echt zo dom? Achja, weer 2% omzet verlies voor de ondernemer erbij. Leuk… Dacht dat kabinet Rutte het al slecht deed maar blijkbaar kan de Gemeente van Nederweert het nog slechter! Ga zo door en je hoeft helemaal geen borden meer te plaatsen in Nederweert want dan komt er niemand meer. Ik en vele andere die ik ken komen in ieder geval al niet meer het centrum in. Wij gaan braaf boodschappen doen in Weert of op het Internet, zoals de gemeente Nederweert wilt.

    Sorry ondernemers, ik MOET om Nederweert heen, simpelweg omdat ik er niet eens meer in KAN komen ook al zou ik dit willen. Welke weg kun je nog wel bereiden in Nederweert? Ik zou het werkelijk waar niet meer weten. Tja dan toch maar blijven spookrijden die ene keer dat ik er wel in kom.

  4. Ooit was de slogan “Nederweert daar kun je mooi niet omheen”. Tegenwoordig is de slogan “Nederweert daar kom je mooi niet meer in!”

  5. Ambtelijke kortzichtigheid ten top. Mensen volgend jaar gemeente verkiezingen , onthoud wie ons dit aan doet…..En geef hun de rekening voor hun wanbeleid.
    Nederweert daar moet je omheen …..


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie