Skip to content

Gemeentecomplimenten 2014 bekend

Glendi
10 december 2013 | 16:04

Advertentie

Uitreiking Gemeentcompliment nederweert 460Mevrouw Anjes Bergh uit Nederweert, eigenaresse van De Toverbal, voetbalvereniging R.K.S.V. Merefeldia Nederweert en de Percussiegroep van Fanfare Concordia Leveroy krijgen tijdens de Nieuwjaarsreceptie het Gemeentecompliment 2014 uitgereikt.

Gemeentecomplimenten 2014

Deze gemeentelijke onderscheiding is een blijk van waardering en erkentelijkheid voor getoonde inzet en verdiensten, maar ook als aanmoediging om vooral zo door te gaan, dan wel een waardering voor bijzondere prestaties of vernieuwend of bijzonder ondernemerschap.

Drie categorieën
Het Gemeentecompliment kan jaarlijks worden uitgereikt in de categorieën Cultuur, Sport en Ondernemerschap. Mevrouw Bergh ontvangt het compliment in de categorie Ondernemerschap, R.K.S.V. Merefeldia in Sport en de percussiegroep in Cultuur.

Verdienstelijk voor Nederweerter gemeenschap
Het compliment wordt door het college van burgemeester en wethouders gegeven aan een persoon, vereniging, stichting, instelling of bedrijf uit Nederweert die/dat zich verdienstelijk maakt voor de Nederweerter gemeenschap en/of een bijzondere prestatie heeft geleverd. Bij bedrijven kan gedacht worden aan vernieuwend ondernemerschap, blijkend uit bijzondere initiatieven, aandacht voor duurzaamheid et cetera.

Nieuwjaarsreceptie
Burgemeester Evers zal de Gemeentecomplimenten tijdens de Nieuwjaarsreceptie uitreiken waar het gemeentebestuur graag samen met iedereen wil toosten op het nieuwe jaar en elkaar het allerbeste wil toewensen. De receptie vindt plaats op vrijdag 3 januari van 19.00 tot 20.30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_22 Breaking Games battle - Johan Horst-5
Dansers gingen de strijd met elkaar aan
22 september 2024 | 11:31
2024_09_22 NIeuwe vlaggenmaten Aerthijsplein Ospel dorpsraad Ospel-6
De oude masten waren beschadigd
22 september 2024 | 10:56
6Overlijdensbericht Riek Nies - van Dijk
Arléne Uitvaart
 
22 september 2024 | 10:30
EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30

Advertentie