Skip to content

Ambtsbezoek Gouverneur aan Nederweert

Redactie
10 december 2013 | 15:58

Advertentie

Th. Bovens Commissaris van de kinging LimburgWoensdagmiddag 11 december brengt de Commissaris van de Koning, de heer Th. Bovens, een ambtsbezoek aan de gemeente Nederweert. Tijdens het bezoek zijn onder meer een overleg met het voltallige college en een bezichtiging van het heringerichte centrum gepland.

Ambtsbezoek Gouverneur

Het ambtsbezoek staat voornamelijk in het teken van het functioneren van het openbaar bestuur. Tijdens de gesprekken zal de politiek-bestuurlijke situatie aan de orde worden gesteld. Daarnaast wordt stilgestaan bij het integriteitbeleid en de regionale samenwerking.

Programma ambtsbezoek
Het ambtsbezoek begint om 13.30 met een ontvangst bij de voordeur van het gemeentehuis door de burgemeester en zijn kabinetschef. Aansluitend is er een gesprek met de burgemeester en daarna met het voltallige college. Vanaf 14.45 bezichtigt de Gouverneur het heringerichte centrum, samen met het college, de gemeentesecretaris, de kabinetschef, de fractievoorzitters en een aantal ambtenaren van de gemeente en de provincie. Om 15.45 uur is er tijd voor koffie met vlaai in Limburgs oudste cafébedrijf Bi-j Siem, gelegen in de Kerkstraat. Als afsluiting van het ambtsbezoek vindt om 16.15 op dezelfde locatie een overleg plaats met de (fractievoorzitters uit) de gemeenteraad.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie