Skip to content

Kerstboom en verlichting voor Thomashuis ’t Kienhout

Redactie
9 december 2013 | 9:37

Advertentie

kerstboomThomashuis-1024x682Vorige week hebben Hedwig en Johan, de eigenaren van Thomashuis ’t Kienhuot, een oproep gedaan voor de instandhouding van de oude kersttraditie traditie op het schoolplein in Ospeldijk. Na het sluiten van de basisschool is namelijk ook de kerstviering ook verdwenen.

Els Teeuwen en Mirjam Stienen hebben als vrijwilligers samen met Hedwig en Johan Smeets van het Thomashuis het idee geopperd om de kerstviering weer terug te brengen. Na een oproep op de website Ospeldijk.eu , Ospel-actueel en Nederweert24 is er een kerstboom en kerstverlichting gevonden. Ospel-actueel is bereid om de kerstboom aan de gemeenschap van Ospeldijk te schenken en Ospeldijk.eu zal zorgen voor de kerstverlichting.

Thomashuis ’t Kienhout

Leden van schutterij en drumband St. Odilia zullen hun steentje bijdragen in de aankleding, koffie/thee, chocomelk, ranja en wafels. Tijdens de avond zal de Kerstman aanwezig zijn. Wilma en Wim Nouwen zullen de arrenslee meebrengen. De muziek deze avond wordt verzorgt door Dave Saes met zijn draaiorgel. Als Dave even pauze heeft zal de vader van Dave het grote draaiorgel laten spelen. De viering zal plaats vinden op 20 december van 19:00 tot en met 21:00 uur.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00
Kermismis-tijdens-Weert-Kermis-2023-met-Deken-Franken-Johan-Horst-13
Ga jij ook naar de kermis?
21 september 2024 | 11:00

Advertentie