Skip to content

December Kalender geteisterd door diefstal

Redactie
30 november 2013 | 10:54

Advertentie

December kalender WeertNog voor de opening van het evenement heeft December Kalender Weert een tegenslag te verwerken. In de nacht van vrijdag op zaterdag werden twee zeilen losgemaakt en gestolen.

Sander Bus van Centrummanagement Weert laat weten dat hij erg teleurgesteld is. “Vol trots waren we bezig een prachtig evenement op te bouwen. Iets nieuws en uitdagends voor Weert. De reacties waren tot nu toe fantastisch, iedereen vond het een mooi idee. Dat enkele individuen dan zoiets uithalen geeft je een teleurgesteld gevoel. Waarschijnlijk doen ze dat omdat ze denken dat het leuk is. Maar ze weten niet hoeveel energie en enthousiasme in het evenement zit en hoeveel mensen er al weken of maanden mee bezig zijn.”

Twee zeilen gestolen

December Kalender Weert is een levensgrote kalender op de Markt waarvan elke dag een vakje opent. Achter de vakjes staat vervolgens divers entertainment, elke dag een andere verrassing. Het evenement beleeft zondag 1 december haar opening met een speciale act om 14:00 uur. Of Centrummanagement in staat is het geheel voor dat moment weer te herstellen is nog onduidelijk. Er zijn inmiddels maatregelen getroffen om herhaling van deze tegenslag te voorkomen. Mensen die tips hebben over waar de zeilen nu zijn kunnen zich melden bij het Centrummanagement via s.bus@cmweert.nl. Meer informatie over het evenement is te vinden op www.decemberkalenderweert.nl .

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie