Skip to content

Brandweer Nederweert biedt ondersteuning zoekactie vermiste man Horst

Redactie
28 november 2013 | 11:19

Advertentie

brandweer VZHDe brandweer van Nederweert is opgeroepen om ondersteuning te leveren bij de zoektocht naar een vermist persoon bij het water van de Kasteelse Bossen in Horst.

Zoekactie vermiste man Horst

De brandweer van Horst om daar 9:00 uur gestart met een zoekactie naar een vermiste man. De zoekactie is opgestart nadat er een afscheidsbrief is gevonden in het Parkhotel. Ook werden er aan de rand van het zwemwater schoenen en kledingstukken gevonden. Inmiddels is ook het duikteam van de brandweer Weert opgeroepen om onderwater te gaan zoeken.

UPDATE 11:20 uur: De hulpdiensten hebben het levenloze lichaam van de vermiste man rond 11:00 uur gevonden in het zwemwater bij de Kasteelse Bossen van Horst. De man is op 10 meter van de aangetroffen kledingstukken aan de waterkant gevonden.

De VZH (Verzorgings Hakarmbak) is een unit die speciaal is ingericht als uitgiften punt voor koffie, soep en broodjes bij grootschalige incidenten. De unit heeft een kleine keuken met kookplaat, koffiezetter, afwasbak, tafels, stoelen en en toilet welke ter plaatse snel opgezet kan worden. De mobiele unit heeft een eigen stroomvoorziening en verwarming aan boord.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_19-Huidinstituut-Purife-viert-2jarig-bestaan
Wie jarig is trakteert!
19 september 2024 | 12:00
Bak met kittens gedumpt Eilers Nederweert
”De kittens hebben hun moeder nodig!”
19 september 2024 | 11:10
19_09_2024 Speuren naar geuren en kleuren in de groote peel
Ruik de herfst!
19 september 2024 | 11:00
Oude-boerenbond-Staat-Nederweert-2
De initiatiefnemers gaan met de input aan de slag
19 september 2024 | 10:39

Advertentie