Skip to content

Afsluiting centrale hal SJG Weert

Glendi
13 november 2013 | 14:22

Advertentie

Verbouwing Hal SJG WeertVanaf zaterdag 16 november tot begin 2014 wordt de centrale hal van SJG Weert tijdelijk afgesloten. Dit is noodzakelijk om de bouw van het nieuwe restaurant en de politheek mogelijk te maken.

Verbouwingen ziekenhuis in volle gang

Patiënten en bezoekers worden omgeleid via de polikliniek Orthopedie. De bewegwijzering wordt hierop aangepast. De hoofdingang is overigens gewoon toegankelijk en de receptie blijft bereikbaar. De in de hal gevestigde horecashop verhuist tijdelijk naar het personeelsrestaurant. Daarnaast worden diverse plekken ingericht waar patiënten en bezoekers gratis een kopje koffie of thee kunnen pakken.

Als alles volgens planning verloopt, kunnen patiënten, bezoekers en eigen medewerkers vanaf februari terecht in het gloednieuwe restaurant van SJG Weert. In maart volgt dan de opening van de politheek en kan de afdeling Fysiotherapie de nieuwe huisvesting op de eerste verdieping in gebruik nemen.

In een volgende fase van de verbouwing wordt een aparte personeelsingang in het souterrain gecreëerd en wordt er gewerkt aan een nieuwe keuken. SJG Weert bereidt zich hiermee voor op de toekomst zodat het ziekenhuis kan voldoen aan de eisen die aan een modern ziekenhuis gesteld worden. Daar horen op termijn ook een gecombineerde Spoedeisende Hulp en Huisartsenpost en een vernieuwd beddenhuis bij.

Op de website van SJG Weert kun je een simulatiefilmpje (http://www.sjgweert.nl/sjg-weert/verbouwing) zien hoe de het ziekenhuis er in de toekomst uit komt te zien. Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen kan natuurlijk ook via Facebook (www.sjgweert.nl/SJGWeert) of via Twitter (@SJGWeert).

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie