Skip to content

Wandelen bij Volle Maan

Glendi
11 november 2013 | 7:23

Advertentie

Volle Maan WandelingEen wandeling in het licht van de volle maan is voor sommigen het toppunt van romantiek. Anderen associëren volle maan met griezelverhalen en spannende gebeurtenissen.

Volle maan, romantisch of griezelig?

Feit is dat de maan in volle glorie iets magisch heeft en tot de verbeelding spreekt. Haar zilverwitte licht geeft bomen een schaduw, water een speelse schittering en het landschap een magisch tintje. Donker is niet donker meer! Op zaterdag 16 november kun je zelf ervaren hoe bijzonder dat is tijdens de Vollemaanwandeling in De Groote Peel.

Misschien is een beetje lef wel handig als je met volle maan door De Groote Peel gaat wandelen. Maar wie niet bang is voor Dwaallichten, Witte Wieven of dolende ridders – die hun uiterste best doen om je de diepte in te lokken – zal zeker genieten van de schoonheid van het Peellandschap, badend in het zilverwitte licht. De Peelgidsen van Staatsbosbeheer zorgen voor een veilige route en zullen je vertrouwd maken met de geluiden van de nacht. Een avond om nooit te vergeten.

De Vollemaanwandeling start om 19.30 uur bij de ingang van Buitencentrum De Pelen aan de Moostdijk 15 te Ospel. Deelname kost € 5,- voor volwassenen en € 3,50 per kind. Opgave vooraf is gewenst op nummer: 0495 – 641 497 of per mail: depelen@staatsbosbeheer.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie