Skip to content

Kerken Budschop, Eind, Nederweert en Ospel vormen Federatie

Redactie
10 november 2013 | 18:49

Advertentie

Kerken NederweertDe kerkbesturen van de parochies in Budschop, Eind, Nederweert en Ospel, hebben besloten een Parochie-Federatie te vormen om zo samen sterker de toekomst in te gaan.

Er komt een federatiebestuur waarbij de vier parochies zelfstandig blijven bestaan en hun eigen identiteit behouden. De vier kerken blijven als zodanig in gebruik. Elke parochie vaardigt twee bestuursleden af naar het federatiebestuur. In iedere parochie blijft een Parochieraad bestaan met vertegenwoordigers vanuit de bestaande werkgroepen en de twee vertegenwoordigers in het federatiebestuur.

Woensdag 27 november is er een Heilige Mis, aanvang 19.00 uur in de parochiekerk van Nederweert-Eind. Vicaris-generaal monseigneur H.Schnackers gaat voor in de H.Mis met concelebranten deken H.Franken en pastoor R.Schuffelers. Zang: Koren uit de parochies.

Om 20.30 uur is de officiële ondertekening van de overeenkomst in gemeenschapshuis de Reigershorst. De 10 leden van het federatiebestuur zullen zich dan voorstellen. Pastoor A.Koumans zorgt voor een afsluitend woord. Aansluitend is er een gezellig samenzijn voor alle aanwezigen. Vanaf 19.00 uur wordt de H.Mis en de ondertekening van de overeenkomst rechtstreeks uitgezonden via het TV kanaal van Weert-FM en via livestream internet, www.mlalive.com. De uitzending kan op MLALIVE tevens later bekeken worden onder uitzending gemist. De uitzending maakt het mogelijk om deel te nemen op afstand voor al degenen die niet in de gelegenheid zijn om persoonlijk deel te nemen.

Advertentie

1 Reactie

  1. Triest, de kerk is een criminele organisatie die het misbruik van jonge kinderen goedkeurt en discrimineert (of ken jij een vrouwelijke pastor o.i.d).
    Zij gaan nu een kartel vormen dus wordt het tijd dat justitie ingrijpt.

    Mensen denk zelf na en stop met het luisteren naar mannen in een jurk!!


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00

Advertentie