Skip to content

Programma Spinn-inn Marathon 2013

Redactie
5 november 2013 | 16:42

Advertentie

foto T-shirt Spinn-inn Marathon Ik doe mee, jij ookOp vrijdag 8 november is het weer zo ver. Dan is de start van de derde Spinn-inn Marathon ’24 uur voor Peramiho’ in het MFA Keenter Hart in Weert. Ook dit jaar is het evenement voorzien van een geweldig programma. Burgemeester Heijmans en Beppie Kraft openen de Spinn-inn Marathon 2013 om 19.00 uur. Dertig (bedrijven)teams houden vanaf dan 24 uur lang ieder één fiets in beweging voor het goede doel, de inrichting van een operatiekamer in een moeder-kind kliniek in Uwemba, Zuid-Tanzania. Hiermee worden onder andere keizersneden mogelijk gemaakt.

Het spektakel wordt door wethouder Harry Coolen afgesloten op zaterdag 9 november 19.00 uur.

Spinn-inn Marathon 2013 met burgemeester Heijmans,

Beppie Kraft en Joep Roelofsen

Daarom heeft Stichting Peramiho, samen met WeertFM, een eigen Keenter versie opgezet: ‘De Glazen Kee(n)t’. Deze glazen keet staat tijdens de Spinn-inn Marathon op het plein bij het MFA. WeertFM zendt tijdens de Spinn-inn Marathon 24 uur live uit vanaf ‘De Glazen Kee(n)t’. Weertenaar Joep Roelofsen, DJ bij de landelijke radiozender Q-music, zal vanuit de ‘Glazen Kee(n)t’ op zaterdag 9 november de marathon afsluiten. Daarnaast verzorgen nog vele andere Weerter DJ’s de muziek tijdens de 24 uur durende live uitzending.

Bekende Weertenaren/Limburgers/Nederlanders
Dit jaar zijn diverse bekende mensen aanwezig tijdens de Spinn-inn Marathon. Naast burgemeester Heijmans, Beppie Kraft en Joep Roelofsen zullen ook oud-voetbalinternational Hans van Breukelen en de ex-profwielrenners Frans Maassen en Koos Moerenhout aanwezig zijn. Hans fiets op vrijdagavond mee, Frans zit zaterdag om 16.00 uur op de fiets en Koos fietst mee met een van de dertig teams. Tevens zal Koos op zaterdag om 15.00 uur, een spinningles geven. Op zaterdag­morgen zingt Irene Dings, finaliste van The Voice Kids 2012, om 10.00 uur live enkele liedjes. Daarnaast zijn er optredens van de band 7th Heaven, Moere Petazie en de Sauna Boys, twee Weerter feestbands. Joss Mennen zal op vrijdagavond presentator zijn in ‘De Glazen Kee(n)t’. De avond wordt muzikaal afgesloten door Duo Double You M (Wilhelmien en Mark Fonteijn).

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie