Skip to content

Nederweert ‘samen groots!’ in beeld

Redactie
5 november 2013 | 17:10

Advertentie

Fotografen die Samen Groots! gaan vastleggenSamen groots! Je hebt de woorden vast al vaker gelezen. Ze gaan tenslotte over Nederweert. Maar hoe vang je deze tekst in beelden? Fotografen Harold Kuepers, Johan Bloemers, Koen Tullemans en John Linders zijn er al een tijdje mee bezig. En met succes, want hun foto’s geven een prachtige impressie van al het moois dat de gemeente te bieden heeft.

Samen groots! in beeld

Voor velen zijn ze niet onbekend. We stellen ze even kort voor. Harold Kuepers, ooit agrariër en nu internetondernemer en initiatiefnemer van Nederweert24.nl, zal ons ondersteunen. Ook Johan Bloemers doet mee. Hij is 112-fotograaf voor o.a. Middenlimburg-actueel.nl en iemand die de lat voor zichzelf elke keer hoger legt. We kunnen eveneens rekenen op Koen Tullemans, multimedia-specialist met een fotografie-achtergrond, en John Linders, initiator en webmaster van Ospeldijk.eu.

De fotografen maken o.a. foto’s van gebouwen, voorzieningen, het buitengebied en nieuwbouwwijken, maar je zult ze ook regelmatig tegenkomen bij bijeenkomsten, activiteiten en evenementen. Want ook daarin is Nederweert ‘samen groots!’. Medio juli zijn ze gestart met het maken van foto’s die gebruikt (gaan) worden voor communicatiemiddelen van de gemeente.

Ook een bijdrage leveren
Denkt je: ik heb ook mooie foto’s van Nederweert en wil graag een bijdrage leveren aan de beeldbank? Dan kun je deze sturen naar communicatie@nederweert.nl. Bij grote bestanden graag een down- en uploaddienst gebruiken (bij voorkeur WeTransfer). Als je een foto stuurt, betekent dit dat de gemeente deze rechtenvrij mag gebruiken in haar communicatie.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie