Skip to content

Theaterboerderij Boeket

Redactie
4 november 2013 | 8:36

Advertentie

JOS LEVELS-1Theaterboerderij Boeket in Nederweert heeft haar vijfde seizoen afgesloten. Een seizoen waarin bekende, maar ook beginnende, kunstenaars een podium werd geboden om nieuwe producties uit te proberen, ervaring op te doen en dicht bij het publiek te komen.

Dat het publiek de aanpak van Jos en Riek Levels waardeert, blijkt wel uit het feit dat bijna alle voorstellingen waren uitverkocht. Steeds meer mensen weten de weg te vinden naar de theaterschuur bij het huis aan de Rosselsweg 3 in Nederweert. Naast toneel, zang en cabaret biedt de Theaterboerderij ook een prachtige tuin met serre, waar het publiek voor, tijdens en na de voorstelling welkom is, een drankje kan nuttigen en met elkaar en de artiesten kan praten.

Theaterboerderij Boeket Komtj dur beej

Vrienden van de stichting ‘Komtj dur beej’ hebben het recht om als eerste in te tekenen op het programma 2014 dat die avond wordt bekendgemaakt. Het is nog te vroeg om hier alle namen te noemen van artiesten waarmee Jos en Riek in onderhandeling zijn, maar in ieder geval hebben zangeres Suzan Segers, danser/choreograaf Joost Vrouwenraets en zanger Fons Heuvelmans toegezegd. Wil je vriend worden van ‘Komtj dur beej’, stort dan minimaal € 25 per persoon op bankrekeningnummer 0.68.71.67.213  onder vermelding van je naam,  emailadres en ‘keumtj dur beej’.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie