Skip to content

KEK Pop-UP Store

Redactie
2 november 2013 | 15:29

Advertentie

KEK pandVan 13 tot 20 december 2013 opent pop-up store KEK haar deuren in de langstraat in Weert. KEK is een tijdelijke winkel die gedurende één week bijzondere producten zal aanbieden. Dit in een momenteel leegstaand pand, want dat is de kracht van een pop-up store. Het concept maakt gebruik van leegstaande panden die ingezet kunnen worden als tijdelijke winkelruimte. KEK is een initiatief van productdesigner Ries Geurts en creatief kok en culinair auteur Thamara Winters.

KEK Pop-UP Store

De combinatie van creativiteit met inspirerend ondernemerschap was reden voor Ries Geurts en Thamara Winters om de handen ineen te slaan en hun eigen pop-up store op te zetten. Ries Geurts: “In de KEK pop-up store kunnen bezoekers zich laten verrassen door ambachtelijke producten uit de design en food sector. Hierbij betrekken we designers, regionale producten en maatschappelijke instanties. Tijdens onze openingsweek verrassen we onze klanten met nog een aantal speciale acties maar dat houden we vooralsnog even geheim.

Geïnteresseerd? Breng dan een bezoek aan KEK: de tijdelijke winkel die net zo snel verschijnt als verdwijnt. KEK Pop-up store, Langstraat 28, Weert

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie