Skip to content

Beppie Kraft opent Spinn-inn Marathon

Glendi
28 oktober 2013 | 15:11

Advertentie

foto T-shirt Spinn-inn Marathon Ik doe mee, jij ookNiemand minder dan Beppie Kraft zal dit jaar samen met burgemeester Jos Heijmans de opening van de Spinn-Inn Marathon verrichten.

Beppie Kraft

Beppie werd geboren als oudste dochter van Sjeng Kraft. Vanaf haar elfde is ze begonnen met zingen in het Maastrichts Limburgs. De teksten van haar liedjes worden voor een groot deel door haar vader Sjeng geschreven. In 1961, als ze 15 jaar is, brengt Beppie haar eerste grammofoonplaat uit. Vanaf dat moment groeit ze uit tot een van de meest populaire Limburgs zingende artiesten. Ondanks dat Beppie ambassadeur is van het fonds HFL Geestelijke gezondheidszorg opent ze, samen met burgemeester Jos Heijmans, de Spinn-inn Marathon van Stichting Peramiho.

Diverse bekende mensen zijn dit jaar aanwezig tijdens de Spinn-inn Marathon. Naast burgemeester Heijmans en Beppie Kraft zullen ook oud-voetbalinternational Hans van Breukelen en ex-profwielrenner Frans Maassen aanwezig zijn. Hans fietst op vrijdagavond mee en Frans zit zaterdag om 16.00 uur op de fiets. Op zaterdagmorgen zingt Irene Dings, finaliste van The Voice Kids 2012, om 10.00 uur live enkele liedjes. Daarnaast zijn er optredens van de Weerter feest­bands Moerepetazie en de Sauna Boys. Joep Roelofsen, DJ bij de landelijke radiozender Q Music, zal vanuit de ‘Glazen Kee(n)t’ op vrijdag ook enkele uren als DJ zijn bijdrage leveren.

De Glazen Kee(n)t is de Keenter versie van het Glazen Huis. Op het plein voor het MFA Keenter Hart zal een glazen keet worden geplaatst. Van hieruit zal WeertFM 24 uur uitzenden. Uiteraard is iedereen welkom een kijkje te komen nemen.

De ’24 uur voor Peramiho’ gaat een ware happening worden. Het spektakel start op 8 november 2013 om 19.00 uur. 30 teams houden vanaf dan elk één fiets gedurende 24 uur in beweging. Met de opbrengst kan een kleine operatiekamer worden ingericht in het St. Anna’s Health Center, een moeder-kind kliniek in Zuid-Tanzania . In die operatiekamer kunnen dan ook keizersneden worden uitgevoerd zodat het sterftecijfer van moeders, zwangere vrouwen en baby’s kan worden teruggedrongen.

Iedereen is van harte welkom om 8 en 9 november te komen kijken.

Meer informatie, foto’s en filmpjes over stichting Peramiho en de Spinn-inn Marathon 2013 vind je op de website www.moniquehelpt.nl. De stichting is ook te volgen via Facebook.com/moniquehelpt en Twitter.com/moniquehelpt.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58

Advertentie