Skip to content

Kids Challenge Nederweert

Redactie
22 oktober 2013 | 7:33

Advertentie

Boei_ReddingsbrigadeReddingsbrigade Nederweert organiseert samen met Laco sportcentrum Nederweert een Zwem Kids Challenge voor kinderen van 6 t/m 16 jaar, begeleiders mogen ook mee zwemmen met de sponsoractie. Deze Zwem Kids Challenge wordt gehouden in het Laco sportcentrum te Nederweert.

Net als bij Spieren voor Spieren staan bewegen en het kind centraal bij de Reddingsbrigade en Laco. Hopelijk kunnen we ook op de jou steun rekenen. Alvast bedankt!

Kids Challenge Nederweert

Kinderen / senioren zwemmen op zaterdagavond 26 oktober tussen 21:00-22:00 uur + 1 seconde of van 22:00-23:00 uur + 1 seconde een hindernissenparcours en/of banenzwemmen om zoveel mogelijk sponsorgeld in te zamelen. Beide activiteiten duren elk 1 uur en 1 seconde. Sponsorkaarten zijn m.i.v. 1-10-2013 van 08:30-22:00 uur gratis af te halen bij de receptie van Laco sportcentrum Nederweert.

En wat is nou eigenlijk een keer per jaar wat langer opblijven om een uurtje te sporten voor een goed doel? Zeker als je bedenkt dat duizenden ouders van spierzieke kinderen er 365 dagen per jaar zo’n drie keer per nacht uit moeten om hun kind om te draaien omdat het dat zelf niet kan. Dan is dat ene uurtje voor de rest van Nederland toch een mooie manier om ook iets bij te kunnen dragen?

Wat moet je er voor doen
Haal een sponsorkaart op het zwembad, Probeer wat sponsors te vinden die jouw zwemkunst willen steunen per gezwommen baan of met een vast maximaal klein bedrag. Op de zaterdagavond zelf zoveel mogelijk baantjes proberen te zwemmen. Meedoen is geheel gratis, deelnemende kinderen ontvangen na afloop van de Kids Challenge een gratis entreebewijs voor het zwembad en een ijsje. Dus je zwemt een uur gratis en krijgt een ijsje en toegangskaart erbij om nog een keer te gaan zwemmen.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie