Skip to content

Leuke activiteiten tijdens herfstvakantie bij De Pelen

Glendi
9 oktober 2013 | 7:08

Advertentie

Herfstvakantie De PelenBuitencentrum De Pelen heeft de komende herfstvakantie heel veel leuke activiteiten voor gezinnen met kinderen op het programma staan. Op dinsdag 15 en donderdag 17 oktober zijn er Peelontdektochten en op woensdag 16 oktober worden er ‘spannende’ spinnen gespot. Er zijn telkens twee tochten op een dag.

herfstvakantieprogramma De Pelen

Peelontdektochten
In de herfst krijgt de natuur een ander kleurtje en ook een andere geur. Er schieten paddenstoelen uit de grond en overal liggen dennenappels, eikels, beukennootjes en bergen met bladeren waar je lekker doorheen kunt struinen. Een heerlijk seizoen om lekker met z’n allen naar buiten te gaan en de natuur te beleven. In de herfstvakantie kun je samen met een Peelgids op zoek gaan naar deze herfstschatten.

Spinnen eng? Echt niet!
Tijdens een spannende Spinnentocht ontdek je hoe interessant en nuttig spinnen zijn. Je ziet de verschillende manieren waarop spinnen een web maken en hun prooi vangen en dat er zelfs spinnen zijn die helemaal geen web maken! Wist je trouwens dat je met het blote oog het verschil tussen een mannetjes- en een vrouwtjesspin kunt zien? Na deze tocht ben je vast en zeker dol op spinnen, want spinnen … zijn reuze spannend!

De tochten starten om 11.00 en om 14.00 uur bij het Buitencentrum van Staatsbosbeheer aan de Moostdijk 15 te Ospel. Deelname kost € 5,- voor volwassenen en € 3,50 per kind. Aanmelden via: 0495 – 641 497 of: depelen@staatsbosbeheer.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie