Skip to content

Dames en heren selectie Eindse Boys zonder trainer

Redactie
9 oktober 2013 | 20:49

Advertentie

eindse boysDat Eindse Boys een levendige vereniging is wisten ze in Nederweert-Eind al lang, maar 2 selectietrainers die ongeveer gelijktijdig opstappen komt zelfs bij Eindse Boys niet zo vaak voor. Via de website werd het vertrek van trainer Frank Kuipers vandaag wereldkundig gemaakt. Het gebrek aan chemie tussen spelersgroep en trainer zou ten grondslag liggen aan het voortijdige vertrek van de hoofdtrainer. Ondanks het vertrouwen dat Kuipers genoot van het bestuur besloot hij toch om het seizoen niet verder af te maken.

Eindse Boys op zoek naar trainers

Een dag eerder, namelijk op 8 oktober, verscheen er een artikel op de website van Eindse Boys over het dames/meisjes voetbal van de vereniging. Dat vrouwen voetbal populair is blijkt wel uit de 70 vrouwelijke leden die de vereniging rijk is. Als vrijwilliger heeft Gerrit Timmerman een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van het dames/meisjes voetbal in Eind. De laatste jaren was Gerrit actief als trainer/coach van de dames 1. Volgens het bericht heeft Gerrit er nu een punt achter gezet. Gerrit Timmerman bevestigde aan ons zijn vertrek bij de dames 1 maar wilde verder geen commentaar hierop geven.

De commissie voetbaltechnische zaken zal op zoek moeten naar geschikte opvolgers.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie