Skip to content

Grootouder-Kleinkind-Natuurdag bij Buitencentrum De Pelen

Glendi
27 september 2013 | 7:02

Advertentie

Grootouder-kleinkind-natuurdag De PelenTwee maal per jaar -in de lente en in de herfst- organiseert Staatsbosbeheer een Grootouder-Kleinkind-Natuurdag bij Buitencentrum De Pelen. Een actief een creatief uitje voor alle leeftijden waarbij alles draait om het samen lekker buiten zijn en genieten van de natuur.

genieten van de natuur

Wat kun je verwachten?
Deelnemers worden door Peelgidsen ontvangen in de Peelboerderij. Na een korte kennismaking en verdeling in groepen start een frisse herfstwandeling in De Groote Peel. Onderweg wordt er gespeurd en gespeeld en zijn er paar verrassende belevingsopdrachten om de zintuigen te prikkelen.

Dan is het tijd een drankje en wat lekkers. Zo’n middagje buiten is natuurlijk best intensief. Na een kleine rustpauze worden er eerst materialen in het bos verzameld. Eikels, gekleurde bladeren, stokjes en andere natuurspulletjes die je kunt gebruiken voor je Herfstfröbel die je zelf in elkaar gaat knutselen. Aan het eind van de middag wordt op een vuurkorf broodjes met worst geroosterd.

Op zaterdag 5 oktober start om 13.00 uur de activiteit bij Buitencentrum De Pelen aan de Moostdijk 15 te Ospel. Deelname kost € 7,50 per persoon (incl. drankjes en een versnapering).

Wil je meedoen, geef je dan even op via 0495 – 641 497 of per mail: depelen@staatsbosbeheer.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00

Advertentie