Skip to content

Koopzondag tijdens Neewieert On Wiels

Redactie
9 september 2013 | 11:01

Advertentie

Neewieert on Wiels  NederweertOp 15 september wordt de zomer op een spectaculaire manier afgesloten met Neewieert on Wiels in het centrum van Nederweert. Iets voor jong en oud, iets voor de goed bedeelden, maar ook voor diegene die het wat moeilijker hebben in deze tijd.

Neewieert On Wiels

Neewieert on Wiels wordt voor het 6e jaar op rij georganiseerd. Dit jaar wordt het zelfs nog beter dan voorgaande jaren. Ze hebben nu ook het Sint Antonius plein erbij moeten betrekken om dit groeiende evenement plaats te kunnen bieden. Het is een gratis evenement door de straten van Nederweert. De straten worden gevuld met voertuigen in alle soorten en maten. Deze voortuigen kom je zeker niet alle daags tegen.

Tijdens Nederweert on Wiels is er ook een koopzondag. Tijdens het bezoeken van het evenement kun je ook gezellig gaan winkelen in het centrum van Nederweert. Uiteraard zal tijdens deze koopzondag de middenstand zijn beste beentje voor zetten ondersteund door de lokale horeca. De horeca zal je van binnen nat houden, onze foodstrip zal ook voor de vulling van uw maag zorgen. Een erg divers aanbod zal aanwezig zijn, voor ieder wat wils.

Voor de kinderen zijn er ook leuke activiteiten te doen. De kinderen mogen, geheel legaal, enkele auto´s onder kliederen onder leiding van Lot Gommers. Laat je kind lekker plezier hebben en meld je aan bij www.deknutselkast.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_22 Breaking Games battle - Johan Horst-5
Dansers gingen de strijd met elkaar aan
22 september 2024 | 11:31
2024_09_22 NIeuwe vlaggenmaten Aerthijsplein Ospel dorpsraad Ospel-6
De oude masten waren beschadigd
22 september 2024 | 10:56
6Overlijdensbericht Riek Nies - van Dijk
Arléne Uitvaart
 
22 september 2024 | 10:30
EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30

Advertentie