Skip to content

Marcel Tinnemans op hoogste punt voetreis

Redactie
29 augustus 2013 | 15:34

Advertentie

914196Hij is vertrokken op 29 juli en inmiddels heeft Marcel Tinnemans het hoogste punt bereikt, halverwege zijn voettocht richting Rome.

Marcel Tinnemans heeft op 29 juli de beurt gegeven aan lichaam en geest. Hij laat de molens draaien voor wat ze zijn, zoekt rust en uitdaging om een moeilijke periode achter zich te laten. Nu hij het hoogste punt van zijn voetreis heeft bereikt en ook de helft van de kilometers erop heeft zitten, kijkt hij terug op een tot nu toe innemend avontuur.

Marcel: “Ik heb Nel beloofd dat ik een deel van haar as uitstrooi in Capranica. Op de plek waar we enkele prachtige vakanties hebben beleefd“.

De afgelopen dagen heeft hij samen met zijn broer door de Zwitserse Alpen, zoals hij het noemt, gestiefeld. Samen mooie dingen gezien, samen mooie dingen gedeeld en samen de pas overgestoken. Samen halverwege zijn voetreis het hoogste punt bereikt met twee lekker ongeschoren koppen. Nu weer alleen verder!

Marcel geniet elke dag van zijn trip. Hij heeft zijn hele tocht prachtig weer gehad om te wandelen en tot rust te komen. Denkend, dwalend, piekerend en dromend over kronkelende weggetjes, genietend van prachtige uitzichten waarbij hij de meest vreemde mensen tegenkomt met soms de meest prachtige levensverhalen. Soms een gesprek over koetjes en kalfjes en soms een fijn gesprek met een berggeit…. lees verder op zijn reisweblog.

Marcel is communicatie-adviseur bij de gemeente Nederweert. De reis heeft een spiritueel karakter. Op 13 november 2009 verloor hij zijn lieve vrouw Nel aan de gevolgen van kanker. Na het overlijden van zijn vrouw Nel heeft hij het boek “Nel” heeft geschreven en voelde dat hij deze reis nu moest maken. Hij heeft die kans gekregen van zijn werkgever. Marcel zal naar verwachting nog ongeveer anderhalve maand onderweg zijn. Capranica ligt 50 km ten noorden van Rome.

Volg Marcel via zijn Reisblog.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00

Advertentie