Skip to content

Film en cabaret in Theaterboerderij Boeket

Redactie
28 augustus 2013 | 16:50

Advertentie

Lennaert Maes 2

Het theaterseizoen 2013 in Theaterboerderij Boeket nadert zijn einde. Vrijdag 30 augustus is in de tuin van Jos en Riek Levels achter de Theaterboerderij weer de traditionele buitenbios. Bij slecht weer wordt de film in de Theaterboerderij vertoond. Ook deze keer is het een verrassingsfilm die door Filmhuis Weert is uitgezocht. De voorstelling begint rond 21.30 uur. De entree bedraagt 3 euro voor donateurs en 5 euro voor andere belangstellenden. Reserveren is niet mogelijk.

Belgisch cabaret
Op zaterdag 31 augustus  wordt het eigen programma van Theaterboerderij Boeket voortgezet met NederBelgië, een cabaretprogramma van Lennaert Maes. De charmante Vlaamse cabaretier Lennaert Maes verlengt zijn queeste om Nederland te veroveren. Lennaert Maes komt uit België. Maar is hij Belg? Of is hij Vlaming? Hoe lang zal zijn land van herkomst nog bestaan? Geven wij hem straks politiek asiel? Maes lijkt alleszins van plan om uit te wijken naar het noorden.

Lennaert Maes werd bekend als de frontman van de Belgische band Lenny & de Wespen. In 2011 kreeg hij het cabaretvirus helemaal te pakken en won hij met zijn knappe liedjes en fijne vondsten de publieksprijs van het Leids Cabaret Festival. Lennaert schrijft en zingt zoals hij gebekt is: in het Vlaams. Zijn teksten zitten knap in elkaar, doen je lachen en huilen tegelijkertijd en op het podium is hij een rasechte verteller met muziek als rode draad. Aanvang 20.30 uur, entree 10 euro, reserveren via  j.levels3@kpnplanet.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie