Skip to content

UPDATE: Logo’s Out Rageous Festival gestolen

Redactie
20 augustus 2013 | 11:26

Advertentie

2013-08-19 out rageous 308De organisatie van Out Rageous (hét festival van zaterdag 24 augustus te Leveroy) laat  via Facebook weten dat de mallen voor het spuiten van hun logo’s zijn gestolen uit hun container die opgesteld op het festivalterrein in Leveroy. Op de foto staan de daders bij de supermarkt in Heythuysen.

Facebook bericht

“In de nacht van maandag op dinsdag zijn onze logo’s gestolen en gebruikt voor het plegen van vandalisme. Wij als organisatie betreuren dit gebeuren en loven daarom ook een riante beloning uit voor de ‘gouden tip'”.

Bijgevoegde foto is gisteravond omstreeks 23:04 uur genomen door een beveiligingscamera van de Jumbo Supermarkt te Heythuysen. De mannen worden geschat tussen de 20 en 25 jaar oud. Ze droegen beide een bivakmuts en er wordt vermoedt dat ze van autochtone afkomst zijn. Beide hebben een slank postuur en ze zijn rond de 185 cm lang.

Herkent iemand deze jongemannen? Mail dan aub snel naar info@outrageousfestival.nl. De gouden tip wordt beloond met twee gratis VIP-tickets voor OutRageous Festival 2013!

UPDATE:
Als jong dynamisch team achter de organisatie van het Out Rageous Festival moet je soms iets proberen…. Een HOAX kan natuurlijk wonderen doen voor je publiciteit! Het bericht is redelijk wat keren gedeeld waardoor de naams bekendheid toch weer een beetje gegroeid is. Jammer genoeg op een haar na de Limburger niet gehaald.

Top en leuk om als Nederweert24 hieraan mee te werken. Allemaal tot ziens op Out Rageous 2013 in Leveroy.

Advertentie

1 Reactie


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie