Skip to content

Pasar Malam tijdens koopzondag Weert

Redactie
19 augustus 2013 | 19:21

Advertentie

Pasar Malam tijdens winkelzondag WeertTijdens de koopzondag van 25 augustus presenteert winkeliersvereniging Centrum Weert Promotion een Pasar Malam. Een bezoek aan de stad is voor de hele familie de moeite waard.

Pasar Malam

Op de Nieuwe Markt genieten bezoekers van de smaken van een Oosterse markt. Het winkelend publiek wordt uitgenodigd een kijkje te nemen bij een dertigtal kramen vol typische producten en proeverijen. Gedurende de winkelzondag vinden diverse optredens in thema plaats op het podium. Natuurlijk is het daarbij goed vertoeven op de vele terrassen in het centrum. Op de hoek van de Van Berlostraat en de Langstraat geeft de Thaoïstische Tai Chi vereniging van Weert enkele demonstraties.

Elke laatste zondag van de maand is het winkelzondag in Weert, waarbij winkeliers de deuren openen van 13:00 tot 17:00 uur. Tijdens de winkelzondag kun je gratis parkeren in de stad. De volgende winkelzondag is op 22 september tijdens het Cultureel Lint. In verband met de kermis is de laatste zondag van september geen winkelzondag, deze is verplaatst naar 6 oktober.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie