Skip to content

Debatavond Rechtspraak & Veiligheid

Redactie
16 augustus 2013 | 10:09

Advertentie

Debatavond Rechtspraak & VeiligheidHeb je altijd al eens aan een rechter willen vragen waar hij de hoogte van straffen op baseert? Of willen weten hoe een werkdag van een officier van Justitie eruit ziet? Tijdens de Debatavond Rechtspraak & Veiligheid op donderdag 12 september krijg je de kans! De avond duurt van 19.30 tot ca. 21.00 uur en vindt plaats bij het Regionaal Instituut Cultuur- en Kunsteducatie, Beekstraat 27 in Weert.

Rechtspraak & Veiligheid

De gemeente Weert, rechtbank Limburg, Openbaar Ministerie Limburg en de Limburgse Orde van Advocaten organiseren in de Week van de Rechtspraak een speciale avond over rechtvaardigheid en veiligheid. Aan de hand van lokale stellingen en actuele thema’s wordt het gesprek aangegaan. Enkele voorbeelden: Stel dat er een zedendelinquent in uw buurt komt te wonen die zijn straf heeft uitgezeten, zou u dat moeten weten? En hoe denkt de Weertenaar over de aanpak van de autobranden door justitie?

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie