Skip to content

Niet meer “Gespot “ bij de Groote Peel

Redactie
12 augustus 2013 | 19:51

Advertentie

Niet meer “Gespot “ bij de Groote PeelVorige week werden bij Buitencentrum de Pelen in Ospel informatiepanelen bij de Buitententoonstelling geplaatst. Bij de oversteekplaats van het Buitencentrum naar het kabouterpad werden toen twee nieuwe verkeersborden geplaatst. Één met de tekst “Overstekende kabouters” en een bord met de afbeelding van een kabouter erop. Deze borden werden speciaal voor het Buitencentrum gemaakt.

Omdat vorige week de werkzaamheden bij de buitentoonstelling nog niet helemaal klaar waren gingen we vandaag nog even terug en wat ons opviel was dat de verkeersborden bij de kabouteroversteekplaats weg waren. Navraag bij de beheerder leerde ons al gauw dat 1 setje met borden en paal gestolen waren. De andere set was voor de zekerheid tijdelijk even weggehaald.

De borden zijn uniek en erg duur

Wanneer en wie de borden gestolen heeft is op dit moment onduidelijk. De beheerder en het personeel van Buitencentrum de Pelen zijn boos en aangedaan. De borden zijn slechts in een oplage van 2 stuks gemaakt en dus niet goedkoop. Of er nog een nieuw bord geplaatst gaat worden is op dit moment dus nog onzeker.

Wij willen dan ook graag een oproep doen aan alle inwoners van Nederweert. Weet jij wie thans in het bezit is van deze borden of heb je iets gezien de afgelopen dagen wat kan leiden naar de dader(s) stuur dan een mailtje naar redactie@nederweert24.nl .

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie