Skip to content

Budschop Open Air tijdens kermis

Redactie
1 augustus 2013 | 13:04

Advertentie

Budschop Open Air tijdens kermis NederweertBudschop Open Air is een nieuw initiatief van Eric Kessels, popcoördinator van de gemeente Nederweert, en Ernest Schepens, eigenaar van café zaal de Schans. Het idee is ontstaan tijdens het door Nederweert Live Binnen georganiseerde Battle of the Bands wat afgelopen najaar plaatsvond.

Budschop Open Air

De nummers 1, 2 en 3 van de Battle of the Bands staan op zondag 25 augustus tijdens Nederweert kermis op het podium bij café zaal de Schans. Op verzoek is het programma aangevuld met een 4e band, zodat er een gevarieerd programma is van 18:30 tot 01:00 uur.

18:30 uur Scarlet Rose
De band bestaat sinds 2007. De band wordt gevormd door zangeres Evy Schouten, Tom Strijbos op gitaar, Patricia Bax op gitaar, Rick Heuvelmans op drums en Jasper van de Kerkhof op bas. De set bestaat voornamelijk uit covers waaronder Guns ‘n’ Roses, Anouk, Nickelback, Led Zeppelin en AC/DC. De band staat met passie op het podium.

20:30 uur Back Down South
deze band is opgericht in 2010. De groep speelt alternative/pop/rock. Dat is niet vreemd als je weet dat de muzikanten beïnvloed zijn door bands als Kings of Leon, Go Back to the Zoo, Editors en Coldplay. In oktober 2012 bracht Back Down South hun eerste demo uit ‘Dancing The Hempen Jig’.

22:00 uur Pepperjack
Eind december 2011 ontstond de behoefte om weer eens ruige rockmuziek te gaan maken bij een drietal PepperJackers. Na een korte zoektocht werd het aantal leden aangevuld tot 5 waarmee de huidige formatie compleet is. Het motto is “just rock n’ fn’ roll” en dat is ook precies wat de heren en dame van PepperJack op de planken neerzetten.
In een denderende show passeren nummers van Guns N’ Roses, Aerosmith, Velvet Revolver, Pearl Jam, Foo Fighters, Guano Apes, Bush, Papa Roach, Alice in Chains en vele andere de revue. Het repertoire wordt continue uitgebreid met nieuwe nummers.

23:45 uur Skyway Avenue
Skyway Avenue is een band vol motivatie en inspiratie, ontstaan in september 2009 en sinds januari 2012 in de huidige vorm bij elkaar. Al snel werden er eigen nummers geschreven om zo hun eigen ideeën over muziek kwijt te kunnen. Skyway Avenue wil een brug vormen tussen Classic Rock en de moderne Pop/Rock. Wanneer je Chickenfoot, Skunk Anansie, Journey, Toto en Gavin DeGraw in een grote wokpan mixt, zal dit resulteren in een pittig gerecht, genaamd Skyway Avenue.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie