Skip to content

Weert krijgt biologische markt

Redactie
23 juli 2013 | 13:00

Advertentie

Weert  biologische marktVanaf donderdag 15 augustus start op de Oelemarkt een biologische markt. Rondom de fontein van de Oelemarkt staan voortaan op donderdagmiddag van 16.00 tot 20.00 uur een achttal kramen met biologische producten. Een leuke aanvulling op het winkelen tijdens de koopavond in Weert die tot 21.00 uur duurt.

Biologische markt

Wethouder John Cardinaal opent  biologische markt waar je boodschappen kunt doen bij de producenten van biologische producten. Je hoort uit eerste hand de verhalen over de productie van uw aankopen. De historische locatie op de Oelemarkt geeft de markt extra sfeer. De meeste markt ondernemers komen uit het gebied rond Eindhoven en verkopen onder meer groente, fruit, eieren, vlees, streekproducten, zuivel zoals biologisch-dynamische geitenkaas, delicatessen en specerijen. Het Muuëletentje, een Weerter natuurvoedingswinkel, zal ondermeer bakkerijproducten aanbieden.

De ondernemers op de Oelemarkt verlenen ook medewerking. Zij zorgen voor diverse terrasjes tijdens de markt. De horecaondernemers willen de Oelemarkt ook overdag, en zeker tijdens de biologische markt, gezellig maken. De biologische markt is een experiment voor Weert. De markt staat al enkele jaren met succes in Eindhoven en slaat nu de vleugels uit naar Weert. De initiatiefnemers bekijken na drie maanden of het experiment is geslaagd.

Advertentie

1 Reactie

  1. Zou maar snel gaan kijken onze john heeft weer wat georganiseerd dat niet voor lange duur is.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie