Skip to content

Spinn-Inn Marathon van Stichting Peramiho breidt uit

Glendi
19 juli 2013 | 15:12

Advertentie

Spinn-Inn Marathon 2013Vorig jaar hebben 19 teams meegedaan aan de 24 uur Spinn-Inn Marathon om geld in te zamelen voor de ontwikkelingsprojecten van Stichting Peramiho. Het was een super gezellig en zeer geslaagd evenement. Dit jaar wordt het evenement voor het eerst in samenwerking met de Rotary Club Weert georganiseerd.

Omdat het animo vorig jaar groot was, is dit jaar plaats voor 27 teams. Op dit moment hebben zich al 17 teams aangemeld. Er is dus nog maar plaats voor 10 enthousiaste teams. Wil je meedoen, meld je dan snel aan want VOL = VOL!

24 uur voor Peramiho

Reglement
Een team moet 24 uur één fiets in beweging houden. Elk team bestaat uit minimaal 4 tot maximaal 6 deelnemers. Elk uur is er een korte gelegenheid om te wisselen van teamlid, te eten of te drinken.

Inschrijven
Je kunt je aanmelden via aanmelden@stichtingperamiho.nl. Je kunt het inschrijfformulier ook hier downloaden. Het basisinschrijfbedrag is € 375,00. Dit is inclusief het gebruik van één fiets, een sportpakket per deelnemer (max. 6), een ontbijt, een lunch en héél veel plezier. Je kunt ook kiezen voor andere pakketten waarbij je meer mogelijkheden krijgt om je bedrijf meer zichtbaarheid te geven. Een overzicht van de teampakketten is hier te downloaden. Meer informatie kun je ook vinden op www.moniquehelpt.nl.

De Spinn-Inn Marathon vindt plaats van vrijdag 8 november 19.00 uur tot zaterdag 9 november 19.00 uur wederom in het MFA Keenter Hart, St. Jozefskerkplein 3 in Weert.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00
Kermismis-tijdens-Weert-Kermis-2023-met-Deken-Franken-Johan-Horst-13
Ga jij ook naar de kermis?
21 september 2024 | 11:00

Advertentie