Skip to content

Fietsster ten val na botsing auto

Redactie
19 juli 2013 | 11:04

Advertentie

Ongeval met fietser Nederweert op de Schoolstraat 3306Vrijdagmorgen is op de kruising Sint Willibrordusstraat met de Schoolstraat een fietsster in botsing gekomen met een auto. Hier kwam de vrouw zwaar ten val.

Fietsster ten val

De auto kwam vanuit  de Schoolstraat, de fietser kwam van uit de Sint Willibrordusstraat. De fietsster is tegen de zijkant van de auto aangefietst en is hierbij lelijk ten val gekomen. De vrouw raakte gewond aan haar hoofd en is mee genomen naar het ziekenhuis.

De oorzaak van het ongeval is niet duidelijk. Wel melden verschillende omstanders dat het een gevaarlijk punt is. Het is namelijk onduidelijk hoe de voorrang is geregeld. Sommige denken dat het een gelijkwaardige kruising is terwijl andere juist denken dat de geasfalteerde weg de voorrang heeft.

Advertentie

2 Reacties

  1. De geasfalteerde weg heeft voorrang, feit is dat het voor veel mensen onduidelijk is en hier gebeuren wel vaker gevaarlijke situaties. Zal nu met het eenrichtingsverkeer in de brugstraat alleen maar erger worden aangezien de verkeersdruk hier toe gaat nemen…

    Hopelijk maakt de vrouw het goed.

    • Het verkeer hoort in feite via de Schoolstraat de Moesemansstraat in te rijden. Om vervolgens links de Kapelaniestraat in te rijden richting de kerk.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie