Skip to content

Sirene van Percussiegroep Fanfare Leveroy op Alpe d’Huez

Redactie
18 juli 2013 | 20:37

Advertentie

Gezocht: SireneAfgelopen zaterdag is tijdens Leveroy Kermis de voor sirene gestolen. Voor Percussiegroep Fanfare Concordia Leveroy een symbool welke ze graag terug zouden hebben.

Het pré oorlogse object was van de aardbodem verdwenen tot eerder vandaag. Via Facebook waren ze namelijk een bericht tegen gekomen dat de sirene misschien wel eens op de Alpe d’Huez zou kunnen zijn. Een zekere @Jurretum zei op Twitter “Als er een luchtalarm afgaat in bocht 5 dan is dat mijn broer met zijn maten“.

Inmiddels is er contact geweest tussen de “vandalen” en leden van de perscussiegroep en het bleek idd om de sirene uit Leveroy te gaan. De luchtsirene heeft vandaag zowaar geloeid in bocht 5 op de Alpe d’Huez. Een groep jongeren uit Roggel/Haelen had de Sirene afgelopen zaterdag avond ontvreemd op de kermis zonder dat iemand het door had. Zij hebben hem meegenomen voor het feest op de Alpe d’Huez. Zaterdag zal deze luchtsirene netjes weer afgegeven worden bij een lid van de Percussiegroep. Dan is hij gelukkig op tijd voor de 26ste, de dag dat wij wereldkampioen kunnen worden.

De percussiegroep laat weten dat ze stiekem toch wel een beetje trost zijn op deze actie en kunnen het waarderen, mits hij optijd terug is!!

Advertentie

3 Reacties

  1. Dit is tenminste nieuws dat de mensen raakt!

  2. Nachten niet geslapen, maar vanmorgen was ik zo blij! Ik slaap vannacht als een roosje!!

  3. Dit is als een jongensboek voor onze sirene!


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00
Kermismis-tijdens-Weert-Kermis-2023-met-Deken-Franken-Johan-Horst-13
Ga jij ook naar de kermis?
21 september 2024 | 11:00

Advertentie