Skip to content

Man slikt bolletje drugs tijdens aanhouding

Redactie
17 juli 2013 | 11:19

Advertentie

bolletjes drugsWoensdagavond rond 20.50 uur hield de politie op de Prinses Margrietstraat in Budel-Dorpplein een 24-jarige automobilist uit het dorp aan. Hij wordt verdacht van rijden onder invloed van drugs.

Even daarvoor reed de automobilist over de Grootschoterweg richting Budel. De politie wilde hem voor een algemene verkeerscontrole staande houden, want de man werd herkend als iemand die zonder een rijbewijs een voertuig bestuurt. Bij het zien van de politie reed de automobilist hard weg maar na een korte achtervolging kon de automobilist alsnog staande worden gehouden.

Man slikt bolletje drugs

De man verklaarde een nieuw rijbewijs te hebben nadat deze eerder ongeldig was verklaard vanwege drugsgebruik. Hij vertelde ook geen drugs bij zich te hebben. Toen de agenten in zijn auto keken, zagen ze attributen liggen om joints te draaien en om hennep fijn te malen. Hierna probeerde de automobilist iets uit zijn auto te halen, wat leek op een bolletje met (hard)drugs. De automobilist probeerde het in zijn mond te stoppen. De agenten probeerden dat te voorkomen en werd de automobilist aangehouden. Deze pleegde daarop hevig verzet. Hij zag kans weg te rennen maar kon even later alsnog in de kraag worden gevat, ondanks dat hij wederom hevig verzet pleegde. Zijn rijbewijs werd ingevorderd en wordt tegen hem proces-verbaal opgemaakt.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie