Skip to content

Doorduwstok?

Redactie
16 juli 2013 | 14:43

Advertentie

doorduwstok bij ondergrondse verzamel(afval)containers NederweertJa, je leest het goed, een doorduwstok. Hiermee gaat de gemeente proberen het bijplaatsen van afval bij verzamelcontainers voor kunststof te voorkomen.

Vaak staat er veel afval naast de ondergrondse verzamelbakken. Uit controle en ervaring blijkt echter dat de containers niet altijd vol zitten. De container lijkt vol, maar is het niet. Hierdoor wordt er dus onnodig kunststofafval langs de bakken geplaatst.

Door medewerkers van de buitendienst is nu een zogenaamde “doorduwstok” gemaakt. Deze stok hangt als proef bij de kunststofcontainer bij de Emté. Hiermee kun je de kunststof in de container doorduwen, zodat je dit niet met de hand hoeft te doen. De capaciteit van de bak kan zo beter benut worden. Uiteindelijk moet dit ertoe leiden dat er geen afval meer langs de containers wordt geplaatst.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00

Advertentie