Skip to content

Voetbalweek Eindse Boys

Redactie
14 juli 2013 | 12:02

Advertentie

Winnaars alle groepen Voetbalweek Eindse BoysVan 1 juli t/m 5 juli heeft weer een geslaagde voetbalweek plaatsgevonden bij de Eindse boys. Met ideaal voetbalweer zijn 250 jonge voetballers en 39 leiders actief geweest. Ook waren er dagelijks enthousiaste toeschouwers aanwezig.

Voor de vele opa’s en oma’s met hun tuinstoelen was het een waar uitje. Het is natuurlijk een genot om je kinderen of kleinkinderen op een sportieve manier in actie te zien. In zo’n voetbalweek worden de jeugdige spelers door ervaren leiders getraind op techniek en behendigheid zowel als speler als in het team. Deze ervaring zullen goed van pas komen als de competitie weer van start gaat.

Voetbalweek Eindse Boys

De keeperstraining was nieuw dit jaar en zal vanwege het grote succes volgend jaar zeker weer op het programma staan. Ondanks het mindere weer op woensdagochtend was iedereen toch bijzonder actief en enthousiast.

Stef LuijtenDe sfeer was tijdens de hele voetbalweek erg goed. Ondanks de vermoeidheid die een week lang actief sporten met zich meebrengt is alles zeer sportief verlopen. Op de afsluitende dag zag een overvolle tribune Stef Luijten de winnende strafschop scoren voor de penaltybokaal. Ook de huldiging van de prijswinnaars van alle groepen ging onder een geweldig gejuich van het publiek.

De organisatie is alle leiders en vrijwilligers dankbaar die dit voetbalfeest mogelijk hebben gemaakt. Veel ouders en andere bezoekers hebben een compliment gemaakt aan de organisatie en de perfecte accommodatie waarin dit alles mogelijk was. Ze hopen dat het voor de deelnemers een plezierige en leerzame week is geweest en willen iedereen graag het volgend jaar weer begroeten bij de Eindse Boys.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie