Skip to content

Waar is de peuterspeelzaal in Nederweert?

Glendi
6 juli 2013 | 17:13

Advertentie

Hoera kindercentraDe peuterspeelzaal is er voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Een prima manier om nieuwe ervaringen op te doen en je kind wordt er spelenderwijs voorbereid op de basisschool.

Steeds meer ouders denken dat er in Nederweert geen peuterspeelzaal meer is. Deze is echter geïntegreerd bij Hoera Kindercentra en heeft een andere naam gekregen “Peuterprogramma”. Wat velen niet weten is dat dit los staat van het specifieke kinderopvang deel.

Als ouder kun je kiezen of je gebruik maakt van de kinderopvang of het peuterprogramma. Als je kiest voor het peuterprogramma, dan zijn dat minimaal 2 dagdelen (een ochtend en een middag). Qua prijs is het niet hetzelfde als de prijzen voor kinderopvang. Als beide ouders werken kun je voor het peuterprogramma een groot gedeelte terugkrijgen via de belasting. Werkt alleen je partner dan kun je via de gemeente Nederweert een tegemoetkoming krijgen. De gemeente Nederweert vindt namelijk dat ieder kind de mogelijkheid moet krijgen om deel te nemen aan het peuterprogramma.

Peuterspeelzaal heet nu “Peuterprogramma”

Er zijn 2 groepen bij Hoera Kindercentra. De 2 jarigen zitten bij Eigenwijsje. Hier staat vooral het samen spelen, samen delen en omgaan met elkaar centraal. Het programma dat in deze groep wordt aangeboden hoort bij deze leeftijdscategorie. Als een peuter 3 jaar wordt, stroomt hij of zij door naar Upke Dupke. Het programma dat hier wordt aangeboden sluit meer aan bij de basisschool.

913767_469914979754029_1085954401_oHeeft u vragen of wilt u meer informatie over het peuterprogramma, dan kunt u contact opnemen met Hoera Kindercentra  of mailen naar: s.seerden@hoerakindercentra.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie