Skip to content

Grotere tent voor feestavond OLS

Redactie
27 juni 2013 | 9:24

Advertentie

Harry en de Gebroeëke ZwiêgelkesRuim 2300 kaartjes zijn inmiddels verkocht voor de feestavond van het Oud Limburgs Schuttersfeest (OLS) op vrijdag 5 juli.

Aangezien er maar 2300 personen in de feesttent kunnen is nu door de organisatie besloten om te verhuizen naar de grotere ‘biertent’ op het OLS-terrein. Voordeel hiervan is dat er nog eens ruim 1000 extra kaarten voor de feestavond beschikbaar komen. Ongeveer 3500 personen passen er tijdens de feestavond van het OLS in de biertent.

Harry & de Gebroeëke Zwiêgelkes en de band Anderkovver zijn de artiesten die van deze avond een spetterend feest gaan maken. Ook DJ Michel zal iedereen die avond in de stemming brengen als voorproefje voor het Oud Limburgs Schuttersfeest op zondag 7 juli in Stramproy. Nog geen kaartje? Er zijn kaartjes voor 7,50 euro verkrijgbaar bij verschillende verkooppunten. Tijdens de feestavond kost een kaartje aan de kassa 10,- euro.

Bussen vanuit Nederweert
In samenwerking met De Leeuw en Veolia is geregeld dat op zowel op de feestavond (5 juli) als op de grote OLS-dag (7 juli) vanuit Weert extra bussen rijden naar het OLS-terrein en terug. Op die avond verzorgt touringcarbedrijf Jac de Leeuw een busdienst vanaf Nederweert (Rabobank) via Boshoven (Kerk) en Weert (Station) naar het OLS-terrein in Stramproy.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00
Kermismis-tijdens-Weert-Kermis-2023-met-Deken-Franken-Johan-Horst-13
Ga jij ook naar de kermis?
21 september 2024 | 11:00
Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39

Advertentie