Skip to content

Opknapbeurt rotonde Nederweert Eind

Redactie
21 juni 2013 | 9:21

Advertentie

Rotonde N275 Nederweert-EindMorgen (zaterdag 22 juni) wordt de rotonde van de N275 bij Nederweert-Eind opgeknapt. De rotonde is eigendom van de provincie Limburg. Het initiatief van de opknapbeurt is afkomstig van ondernemer Thijs Linsen van Sierbestratingswereld.

Initiatiefnemer Linsen vond dat het verkeerspunt een opknapbeurt verdiende. Hij zocht contact met de provincie en die ging akkoord met zijn plan. Aanstaande zaterdag gaat Linsen met een groot aantal vrijwilligers en medewerkers vanaf 06.00 uur aan de slag. De werkzaamheden duren naar verwachting tot 20.00 uur. “We zullen flink aan moeten pakken, maar ik denk dat het ons binnen een dag lukt,” zegt Linsen.

Betrokkenheid
Wethouder Mackus (o.a. Verkeer) vindt het een mooi initiatief. “Als een burger of ondernemer zich betrokken voelt met de openbare ruimte en er zelf iets aan wil doen, kunnen we dat alleen maar toejuichen”, aldus Mackus. Bij de rotonde van de N266 bij de woonwijk Hoebenakker is een soortgelijk initiatief gestart door Hoveniersbedrijf Dennis Hermans. Hermans gaat samen met Koen Slenders uit Ospel vanaf 1 juli het groen van de rotonde kosteloos onderhouden.

Kijk hier om alvast een beetje een beeld te krijgen van wat het gaat worden.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00
Kermismis-tijdens-Weert-Kermis-2023-met-Deken-Franken-Johan-Horst-13
Ga jij ook naar de kermis?
21 september 2024 | 11:00

Advertentie