Skip to content

DJ Talent gezocht voor OutRageous Festival Leveroy

Redactie
11 juni 2013 | 13:16

Advertentie

DJ Talent gezocht voor OutRageous Festival LeveroyOutRageous Festival Leveroy zoekt nog nieuwe DJ talenten voor de tweede editie van het buiten festival in Leveroy.

Out-Rageous is hèt nieuwe festival in de regio voor de fans van Dance, House & Dubstep. De eerste editie heeft al heel grote namen laten zien met onder andere La Fuente, Shermanology & Yellow Claw! Verder is er ook nog de silent disco met heel veel DJ’s uit de regio.

DJ Talent gezocht

Ben je minimaal 16 jaar oud woonachtig in de regio Midden-Limburg en denk je een aardig plaatje te kunnen draaien? Meld je dan snel aan.

Stuur de link van jou Soundcloud mix van +/- 30 minuten vóór woensdag 3 juli naar Stephan@outrageousfestival.nl Vermeld in de mail de gear waarmee je hebt gedraaid en jou naam, leeftijd, woonplaats, telefoonnummer en link naar jou Facebook profiel.

OutRageous staat voor creativiteit, je hoeft je dus niet vast te houden aan een bepaald genre. Maar sets van genres die niet passen in de programmering van de mainstage zullen de selectieronde helaas niet passeren. Mocht je twijfelen welke genres dit zijn, bekijk dan even de programmering van deze en de vorige editie van OutRageous Festival.

De tweede editie van OutRageous Festival zal plaatsvinden op zaterdag 24 Augustus. Zet het dus alvast in jullie agenda en vertel het je vrienden dat jullie dit zeker niet missen!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2Gevonden Voorwerpen Voor de badeendjes op de Schoorkuilen
‘Verloren’ in ons mooie buitengebied
22 september 2024 | 12:30
2024_09_22 Breaking Games battle - Johan Horst-5
Dansers gingen de strijd met elkaar aan
22 september 2024 | 11:31
2024_09_22 NIeuwe vlaggenmaten Aerthijsplein Ospel dorpsraad Ospel-6
De oude masten waren beschadigd
22 september 2024 | 10:56
6Overlijdensbericht Riek Nies - van Dijk
Arléne Uitvaart
 
22 september 2024 | 10:30

Advertentie