Skip to content

Echtpaar uit Meijel en kleinkind uit Heesch omgekomen bij ongeluk Meijel

Redactie
19 mei 2013 | 14:48

Advertentie

Traumahelikopter naar zwaar ongeval Zwarteboordweg Ospel 461Bij het ongeval in Meijel zondagochtend zijn een 67-jarige man en 64-jarige vrouw uit Meijel en 2-jarig meisje uit Heesch om het leven gekomen.

Opa, oma en kleinkind omgekomen Meijel

Het betreft een opa en oma en hun kleindochter. De bestuurder van de personenauto is niet gewond geraakt en is een 32-jarige man uit Polen. Hij wordt op dit moment gehoord over het ongeval. De politie heeft ter plaatse een onderzoek opgestart naar de toedracht van het ongeluk. Op dit moment loopt het onderzoek en kunnen over de toedracht geen uitspraken worden gedaan.

Advertentie

7 Reacties

  1. Jan meldt dat aan de politie, deze gek dient gestraft te worden voor zijn daad. De moeder is haar ouders en enigste kind kwijt. Zij heeft levenslang…..

  2. JA JAN MELDEN AAN DE POLITIE trouwens de meeste van die polen rijden veel te hard en hebben meestal altijd drank op doe maar eens een controle op de wegen simonshoek en steenoven/busserstraat want daar wordt altijd te hard gereden als ze naar en van de stille wille afkomen.

  3. Niet iedereen is hetzelfde!!! Maar Nederlanders moeten altijd alle Polen zetten in een zak, dit is echt dom! Jullie leuk vinden drugs en rijden drank op ook en wat?? Jullie zijn beter of jullie kunnen doet het??!!!! Find ik niet!!! Klote!!!


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie