Skip to content

Fietstocht door Nederweert voor Alpe d’HuZes

Redactie
16 april 2013 | 12:10

Advertentie

Molen de KorenbloemTijdens een fietstocht door Nederweert zetten scholieren van de basisscholen en het Citaverde College hun beste beentje voor. Ongeveer 400 leerlingen van de groepen 7 en 8 en de eerste jaars van het Citaverde College fietsen een tocht van ongeveer 15 km langs de drie gemeentelijke molens en de waterkrachtcentrale in Nederweert. Hun doel is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de actie van Alpe d’HuZes.

Het startschot van de fietstocht vindt vrijdag 26 april om 12.00 uur plaats bij basisschool De Schrank in Ospel. Vervolgens gaat de route langs de molens De Korenbloem in Ospel, St. Joseph aan Kreijel, De Windlust aan Roeven en de waterkrachtcentrale aan Roeven.

Fietstocht door Nederweert: “Opgeven is geen optie”

Een dag later, op zaterdag 27 april van 13.00 tot 17.00 uur, kan iedereen de route op eigen gelegenheid fietsen. De vrijwillige molenaars zorgen dan dat de molens geopend zijn. Beide dagen zijn bij elke molen renners aanwezig die deelnemen aan Alpe d’HuZes. U kunt dan vragen aan ze stellen over de actie. Er kan bij elke molen gestart worden. Ook is het schenken van een bijdrage mogelijk voor de strijd tegen kanker. Want dat is waar we het met z’n allen voor doen!

Fietsers krijgen bij de molens gratis een routebeschrijving met kaartje. De kaart is vanaf maandag 22 april ook te downloaden van de website alpedhuzesnederweert.nl of nederweert.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie