Skip to content

25e Van Horne Pop festival

Redactie
29 maart 2013 | 8:35

Advertentie

25e editie Van Horne Pop Philips van HorneVan Horne Pop, het popfestival van de Philips van Horne uit Weert, bestaat in april vijfentwintig jaar. Deze 25e editie wordt gevierd met een jubileumconcert op vrijdag 5 april 2013 in het bekende Weerter muziekcentrum “De Bosuil”. Aanvang: 19.00 uur.

Het eerste deel van de avond bestaat uit de reguliere bandwedstrijd met deelname van twaalf schoolbands. Tijdens het tweede deel van de avond is er een “Van Horne Pop Reunion Concert” met vijf rockbands die Van Horne Pop ooit hebben gewonnen of bands “die hoog zijn geëindigd en nog steeds bestaan”. De deelnemende “Reunion bands” zijn: hardrockband No Brakes, de popband Guarantee, de rhytm&blues formatie Route 66 (allen oud-winnaars), de indie-rockband Rhei en “The Philips van Horne All Stars Band” met coryfeeën als gitaarvirtuoos Joop Wolter, Rogier van Wegberg, een van de beste bassisten in Nederland, drummer Patrick Eijdems en de zangers Michiel van Horen en Kelly Kockelkoren (ex- SAT2D thans “Kill Ferelli”).

De twaalf schoolbands die hebben ingeschreven voor deze jubileumeditie zijn: Teen Spirit (pop), Reputation (punkpop), Strontplaag (punk), Unhealthy (rock), Second Girl (pop), LNBFP (blues/rock),Dj Diverso & Friends, The Jibberjabber Factory (pop/rock), Serotonin (pop), Defeated Decade (melodic hardcore), Eagle X-ray ( rock) en The Oaken Towels (Bigband)).

Afterparty
Na het reünieconcert is er tussen 01.00 en 03.00 uur een Van Horne Pop-afterparty met de DJ’s Rob Poels en Bert van Dijk.

Deze avond is toegankelijk voor leerlingen van de Philips van Horne, Het College en Het Kwadrant, oud-leerlingen en is ook toegankelijk voor andere belangstellenden. Entree: 5 euro. Entreekaarten zijn vanaf morgen onder meer te koop in de aula van de Philips van Horne en verder bij: Het College, Het Kwadrant, Bruna-VVV, Kollee Muziek, MC de Bosuil in Weert, Bruna in Nederweert en Benelux KHB in Stramproy en De Prairie in Ell.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie